Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Виплата заробітної плати на постійному контролі в районі

Опубліковано 27 березня 2015 року о 16:38
фото

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація в дотримання статей 13, 16, 24, 28 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» приділяє постійну увагу забезпеченню своєчасної та не нижче визначеного державою мінімального розміру заробітної плати і погашенню заборгованості з неї на підприємствах, в установах та організаціях району усіх форм власності. Фотозвіт.

Для здійснення контролю за своєчасністю і не нижче визначеного державою мінімального розміру оплати праці розпорядженням голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації від 21.08.2013 № 451, створено Комісію з розгляду питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в Печерському районі та затверджено її склад. У роботі Комісії беруть участь голова та перший заступник голови Печерської райдержадміністрації, представники управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, фінансового управління райдержадміністрації, відділу економіки райдержадміністрації, районної податкової інспекції, районного управління Пенсійного фонду, районного управління статистики, районного центру зайнятості, ДСБЕЗ ПРУ ГУ МВС України в м. Києві, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у місті Києві, Київського міського відділення центральної міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, відділення Національної служби посередництва і примирення в місті Києві та Київській області, Територіальної державної інспекції з питань праці у місті Києві.

З початку 2015 року проведено 6 засідання Комісії, на яких заслухано 48керівників проблемних підприємств, з яких: 28 підприємств де існувала заборгованість із виплати заробітної плати працівникам, зі сплати податків, зборів та інших обов’язкових соціальних платежів до бюджету та 20 підприємств, на яких виплата заробітної плати здійснювалась в розмірі нижчому за середній по відповідній галузі в місті Києві.

26.03.2015 проведено чергове засідання Комісії на якому заслухано 8 керівників підприємств-боржників по оплаті праці та зі сплати єдиного соціального внеску (ДП завод «Арсенал», ПАТ «Київський завод «Радар», Академія муніципального управління, ДП «Аптека», НДІпроектреконстрцукція, ДП «УкрДАГП», ТОВ Міран», ТОВ «Ай Сі Ем Груп»).

За результатами засідання Комісією надано 8 рекомендацій та пропозицій посадовим особам підприємств, установ та організацій району, які спрямовані на погашення заборгованості із заробітної плати та інших обов’язкових платежів до бюджету. Крім того, Комісією підготовлена низка рішень щодо спільного вжиття відповідних заходів реагування спрямованих на погашення заборгованості з виплати заробітної плати на державних підприємствах району.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux