Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ФОРМУВАННЯ НОВОГО СКЛАДУ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ ПЕЧЕРСЬКІЙ РАЙОННІЙ В МІСТІ КИЄВІ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Опубліковано 19 травня 2015 року о 17:48

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» з метою забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, налагодження ефективної взаємодії Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з представниками інститутів громадянського суспільства, ініціативна група з підготовки установчих зборів повідомляє про формування нового складу громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації.

Запрошуємо інститути громадянського суспільства, легалізовані відповідно до чинного законодавства України, взяти участь у проведенні установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Печерській районній в м. Києві державній адміністрації.

Установчі збори громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації відбудуться 04 червня 2015 року в приміщенні актової зали Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, вул. Суворова, 15.

Початок зборів о 1500, початок реєстрації о 1400 (при собі мати документ, що засвідчує особу).

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи необхідно подати заяву у довільній формі, що підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви необхідно додати належним чином засвідчені документи, передбачені Типовим положенням про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній в м. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996, в тому числі:

  • рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
  • біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
  • копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
  • інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

ІГС має право надавати заяву з додатками в інших формах та обсязі, які відповідають вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 03.09.2010 р. №996 (зі змінами та доповненнями).

Увага! При формуванні пакету документів для участі в установчих зборах просимо звернути увагу на необхідність дотримання вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Документи від представників інститутів громадянського суспільства прийматимуться з 29 квітня до 25 травня 2015 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Київ, вул. Суворова, 15, каб. 210 (години прийому документів в робочі дні: понеділок - четвер з 10.00 до 17.00, п’ятниця з 10.00 до 16.00). Телефон для довідок: 044 280-23-42.

Склад ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації затверджено Розпорядженням Печерської районної в місті Києві державної адміністрації від 02.04.2015р. № 163 «Про затвердження складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів по створенню громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації».

Склад ініціативної групи

Почтовий В.С. – співголова районної тристоронньої соціально-економічної ради Київської міської ради профспілок;

Слюсарь Є.П. – начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю і ЗМІ Печерської райдержадміністрації;

Мозгова О.В. – начальник управління праці та соціального захисту населення Печерської райдержадміністрації;

Яковенко Г.О. – Громадська організація «Спілка жінок Печерського району»;

Кузнєцов А.Є. – Громадська спілка «Правозахисний альянс»;

Школьний В.М. – Первинна профспілкова організація атестованих працівників Державтоінспекції міста Києва;

Птиця А.М. – Профспілка працівників державних установ міста Києва Об’єднана Профспілкова організація державної прикордонної служби України.

Склад громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь в роботі громадської ради та були внесені інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад громадської ради буде визначено установчими зборами на строк у два роки.

До складу громадської ради може бути обрано не більш, ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

Членство в громадській раді є індивідуальним.

Представники суб’єктів громадянського суспільства, які не дотримались встановлених вимог щодо подання документів до участі в установчих зборах не допускаються. Документи, надані суб’єктами громадянського суспільства для участі в установчих зборах, поверненню не підлягають.

Не пізніше 27 травня 2015року на офіційному веб-сайті Печерської районної в місті Києві державної адміністрації в рубриці «Громадська рада» буде оприлюднено протокол засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів із формування складу громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації щодо складу учасників установчих зборів.

Відповідальна особа: Слюсарь Євген Петрович

E-mail: vp_pechrda@ukr.net

Контактний телефон: 044 280-16-40


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux