Головна  →  Анонси  →  30 червня 2016

1 липня у Києві відбудеться благодійний вечір на підтримку дітей, чиї батьки загинули під час бойових дій на Сході країни

1 липня у Києві відбудеться благодійний вечір на підтримку дітей, чиї батьки загинули під час бойових дій на Сході країни

У п’ятницю, 1 липня, о 18:00 у приміщенні Колонної зали Київської міської державної адміністрації відбудеться благодійний вечір у рамках благодійного арт-марафону «Краплі добра», під час якого можна зробити пожертву на допомогу дітям, чиї батьки загинули під час бойових дій, або ж обрати родину та взяти її під постійну опіку.

З 1 до 3 липня в Україні проходитимуть благодійні концерти на підтримку родин, які втратили годувальника під час проведення АТО. Підтримати ці українські родини приїдуть виконавці та митці з 8 країн світу: США, Чехії, Латвії, Естонії, Польщі, Росії, Білорусії та України. Серед них, відомі виконавці авторських пісень: Ольга Богомолець, Ігор Жук, Тимур Фішель (Естонія), Євген Малиновський (Польща) та інші.

Організовує захід Міжнародний благодійний бардівський арт-марафон «Краплі добра», американський мистецький клуб «Странники» та українська благодійна платформа «Люди допомагають людям». Захід відбудеться за сприяння Київської міської державної адміністрації.

 Місце проведення:

Київська міська державна адміністрація, вул. Хрещатик, 36, 2-й пов., Колонна зала

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку