Головна  →  Новини  →  30 червня 2016

Відділ контролю за благоустроєм Печерської РДА звітує за тиждень роботи

Відділ контролю за благоустроєм Печерської РДА звітує за тиждень роботи

Відділ контролю за благоустроєм Печерської районної в місті Києві державної адміністрації надає звіт про виконану роботу структурного підрозділу з 21 по 28 червня 2016 року.

Так, у звітний період, фахівцями відділу було складено 44 протоколи про адміністративні правопорушення (неналежний санітарно-технічний стан території, незаконне розміщення тимчасових споруд, несанкціонована торгівля та інші порушення Правил благоустрою).

В межах повноважень відділу вживаються заходи щодо опрацювання звернень громадян, які записуються на особистий прийом з питаннями, що стосуються благоустрою. Фахівцями відділу, в межах повноважень, надана інформація та проводиться робота у вирішенні проблеми.

Інспекторами відділу контролю за благоустроєм було проведено перевірки наявності дозвільної документації на розміщення МАФів за адресами: бульв. Лесі Українки; вул. Коновальця; прилеглі території біля станцій Київського метрополітену: «Кловська», «Печерська», «Арсенальна», «Дружби Народів».

Протягом звітного тижня співробітниками відділу опрацьовано 35 звернень, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва» та 8 звернень тримається на контролі.

У період з 21 по 28 червня фахівцями відділу контролю за благоустроєм спільно зі співробітниками Національної поліції та фахівцями відділу торгівлі була організована робота по припиненню стихійної торгівлі біля станції Київського метрополітену «Печерська» і «Арсенальна» та у Маріїнському парку.

Фахівці відділу протягом звітного періоду прийняли участь у Комісії з питань розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобів пересувної роздрібної торговельної мережі, майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства.

Перейти до спискуВерсiя для друку