Головна  →  Новини  →  30 червня 2016

КП ШЕУ Печерського району звітує про виконання робіт з ремонту і реконструкції доріг

КП ШЕУ Печерського району звітує про виконання робіт з ремонту і реконструкції доріг

За червень 2016 року КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району» виконало поточний ремонт вулично-шляхової мережі та розпочало роботи з середнього ремонту в Печерському районі міста Києва. Фотозвіт.

Станом на 16.06.2016, КП «Шляхово-експлуатаційним управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району» виконано 8,85 тис. кв.м поточного ремонту при річному плані 8,4 тис. кв.м, що вже є на 105,4 % перевищення планових показників.

Значний фактор у досягненні гарних показників КП ШЕУ відіграє створена головою Печерської райдержадміністрації Сергієм Мартинчуком публічна група «Печерськ-Еко» в месенджері «Viber» за допомогою якої мешканці району мають можливість спілкуватися з очільником району та отримувати оперативне реагування відповідальних осіб підпорядкованих структур.

Ремонтно-шляховою службою підприємства за місяць було виконано близько 1500 квадратних метрів ремонту. У червні поточного року в значній мірі потребували ремонту покриття такі вулиці, як:

 

№ п/п

Адреса

Виконання, кв.м

1

вул. Пилипа Орлика

206

2

вул. Чорногірська

162

3

вул. Товарна

140

4

вул. Лєскова

109

5

вул. Аніщенка

68

6

вул. Лютеранська

67

7

вул. Ржищевська

64

КП ШЕУ Печерського району співпрацює ПАТ «АК «Київводоканал» та ПАТ «АК «Київенерго», саме тому в оперативному режимі дорожниками району ремонтується асфальтобетонне покриття після аварійних розриттів. Всього за місяць було усунено наслідки після 35 розриттів - загальною площею більш ніж 800 квадратних метрів.

У червні виконувались роботи з ремонту тріщин за допомогою заливщика Crafco Super Shot, - у кількості 600 метрів погонних. Роботи виконувались по Набережному шосе та по вулиці Старонаводницькій.

Службою утримання гідроспоруд у постійному порядку виконується ремонт та очищення оглядових та зливоприймальних колодязів. За вказаний період працівниками ШЕУ Печерського району було виконано ремонт 29 оглядових колодязів та 27 зливопримачів. Всього за цей період було очищено близько 230 оглядових та 430 зливоприймальних колодязів.

Також, за інформацією КП ШЕУ, на разі виконуються роботи з облаштування нової колесовідбійної стрічки по Дніпровському узвозу. Станом на 30.06.2016, більш ніж 1000 погонних метрів облаштовано колесовідбійною стрічкою.

Ремонтно-шляховою службою КП ШЕУ Печерського району розпочато виконання робіт з поточного (середнього) ремонту по вулиці Старонаводницька. Цього року підприємство планує закінчити виконання робіт по цій вулиці та виконати ремонт більш ніж 12 тисяч квадратних метрів асфальтобетонного покриття. Наразі працівниками шляхово-експлуатаційного управління виконуються підготовчі роботи. Вже виконано фрезерування більш ніж 8 тисяч метрів квадратних асфальтобетонного покриття верхнього шару проїзної частини, а також ремонт більшості оглядових та зливоприймальних колодязів.

Нагадуємо, що у постійному утриманні КП ШЕУ знаходиться 1 млн. 229 тис.кв.м доріг, та 647 тис.кв.м тротуарів. Бригади служби утримання шляхів комунального підприємства цілодобово здійснюють прибирання вулично-дорожньої мережі Печерського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку