Головна  →  Новини  →  18 липня 2016

Сергій Мартинчук оголосив благодійну акцію по збору гуманітарної допомоги переселенцям в м. Маріуполь

Сергій Мартинчук оголосив благодійну акцію по збору гуманітарної допомоги переселенцям в м. Маріуполь

За ініціативи голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука у Печерському районі з 20 травня 2016 року стартувала благодійна акція по збору гуманітарної допомоги для переселенців, що мешкають у місті Маріуполь Донецької області.

Зібрану гуманітарну допомогу представник Президента у Печерському районі міста Києва Сергій Мартинчук разом із фахівцями Печерської РДА та громадськістю відвезуть у місто Маріуполь Донецької області 26 серпня 2016 року.

«Запрошуємо всіх небайдужих громадян долучитися до благодійної місії. Це вже друга масштабна благодійна місія зі збору гуманітарної допомоги для переселенців зі Сходу. Об’єднавши зусилля разом, ми зможемо допомогти нашим побратимам – переселенцям в місті Маріуполь. Ми не можемо й не маємо морального права залишатися осторонь до наших побратимів, особливо тоді, коли вони із своїми сім’ями опинилися в складній ситуації», - наголосив Сергій Мартинчук.

Окрім, гуманітарної допомоги для мешканців міста Маріуполь та військовослужбовців фахівці Печерської РДА, із залученням представників культурних установ Печерського району, з метою пропагування вітчизняної культурної спадщини ініціюють проведення концертного виступу у центрі міста.

У Печерському районі відкрито 5 пунктів збору гуманітарної допомоги, зокрема:

-       вул. Суворова, 15 (Печерська РДА);

-       вул. Басейна, 5-А (ЖЕД «Хрещатик»);

-       бульв. Марії Приймаченко, 3 (ЖЕД «Печерська брама»);

-       вул. Левандовська, 5а (ЖЕД «Липкижитлосервіс»);

-       бульв. Дружби Народів, 30/1 (ЖЕД «Печерськжитло»).

Перелік необхідної допомоги:

1. Продукти харчування тривалого зберігання (цукор, консервовані харчові продукти, макаронні вироби, бобові, крупи та інше).

2. Спортивний інвентар для дітей (туристичні намети, термоси, м’ячі, ліхтарики, ракетки для бадмінтону, тенісу, волани, спортивний одяг та інше).

3. Канцелярські товари, набори для розвитку дітей, одяг (пазли, олівці, кольоровий папір, шкільні набори для навчання, набори для шиття, вишивання та інше).

Телефон для довідкової інформації: 050 918 89 07, 097 325 97 07 (Катерина Печерська).

Нагадаємо, що 14 травня 2016 року у центрі міста Бахмут Донецької області відбулася урочиста передача гуманітарної допомоги для переселенців, що мешкають у місті Бахмут від представників Печерської райдержадміністрації та громадськості. Детальніше за посиланням: /news/9401.html

Перейти до спискуВерсiя для друку