Головна  →  Новини  →  24 червня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Конституції України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Конституції України

Шановні мешканці Печерського району!

Щиро вітаю вас з визначним святом – Днем Конституції України! Цей день назавжди ввійшов видатною подією в сучасну історію нашого народу і українського державотворення. Конституція України 1996 року дала поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства і сфер суспільного життя та несе в собі головну надзвичайно цінну і гуманну ідею про те, що держава функціонує для народу.

Основний Закон наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Конституція є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.

Від усієї душі зичу вам міцного здоров’я, довгих років життя, миру та благополуччя!

Із Днем Конституції України!

Перейти до спискуВерсiя для друку