Головна  →  Новини  →  24 червня 2016

На Печерську активно агітують на військову службу за контрактом

На Печерську активно агітують на військову службу за контрактом

Сьогодні, 24 червня, відповідно до вимог першого заступника Глави Адміністрації Президента України Віталія Ковальчука від 13.06.16 №03-01/1492 щодо залучення військовозобов’язаних на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України та інших військових формувань та з метою своєчасного звільнення в запас військовослужбовців, призваних під час мобілізації та уникнення наступної черги мобілізації, Печерською районної в місті Києві державною адміністрацією спільно з Печерським районним у місті Києві військовим комісаріатом створені рекрутингові пункти по агітації та відбору потенційних кандидатів на військову службу за контрактом. Фотозвіт.

Рекламно-агітаційні палатки встановлені в найбільш відвідуваних місцях – поблизу станцій метрополітену «Печерська» та «Арсенальна».

Військовослужбовці та працівники Печерського районного у м. Києві військового комісаріату розповсюджують агітаційно-роз’яснювальні матеріали, роз’яснюють мешканцям району та гостям міста Києва цілі, мету та напрямки проведення заходів, забезпечення соціального та правового захисту громадян, переваги щодо проходження військової служби за контрактом до лав Збройних Сил України.

Перейти до спискуВерсiя для друку