Головна  →  Новини  →  24 червня 2016

Керівництво Печерської РДА проінспектувало пришкільний табір «Берізка»

Керівництво Печерської РДА проінспектувало пришкільний табір «Берізка»

Сьогодні, 24 червня, заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький разом з начальником управління освіти та інноваційного розвитку Печерського району Тетяною Копил завітали з інспекцією до дитячого табору «Берізка» з денним перебуванням, що діє на базі ліцею міжнародних відносин №51. Фотозвіт.

Під час робочого візиту Анатолій Невмержицький ознайомився з умовами відпочинку школярів у таборі, поспілкувався із дітьми, педагогічним складом та оглянув стан кімнат, де мешкають юні відпочивальники, кухню, їдальню, спортивні споруди та класи ліцею.

Такі перевірки в Печерському районі – постійні, адже кількість бажаючих потрапити до табору відпочинку щороку збільшується, саме тому необхідно приділяти особливу увагу якості харчування, санітарним умовам та пожежній безпеці.

Довідкова інформація:

У Печерському районі відкрито 2 табори відпочинкуз денним перебуванням на базі загальноосвітніх навчальних закладів міста, з загальною кількістю дітей – 96 (дітей молодших класів, учні 1-4 класів). В тому числі 1 дитина пільгової категорії (учень із числа дітей із сімей учасників антитерористичної операції) отримує відпочинок на безоплатній основі.

В дитячому таборі «Берізка», що діє на базі ліцею міжнародних відносин №51, відпочиває 46 дітей, а в дитячому таборі «Сонечко», що діє на базі гімназії №109, відпочиває 50 дітей.

Окрім того, на базі загальноосвітніх навчальних закладів працюють мовні школи, в яких хлопчики й дівчатка опановують англійську, німецьку та французьку мову.

Педагоги таборів організують різноманітні спортивні заходи, зокрема: ранкову гімнастику «Веселі старти», відвідування музеїв, парків відпочинку, бібліотек, гуртків художньо-естетичного та спортивного спрямування, тощо.

Протягом оздоровчої зміни проходять цікаві розважальні програми та працюють різноманітні гуртки в Палаці дітей і юнацтва Печерського району, який є Центром виховної роботи.

Перейти до спискуВерсiя для друку