КМДА Київська міська державна адміністрація


22 червня 2016

Перші особи держави вшанували пам'ять жертв війни в Україні

Перші особи держави вшанували пам'ять жертв війни в Україні

Сьогодні, 22 червня, Президент України Петро Порошенко, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, Голова Верховної Ради Андрій Парубій та представник Президента в Печерському районі міста Києва Сергій Мартинчук взяли участь у церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата в День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Фотозвіт.

Разом з першими особами держави у пам’ятній ході взяли участь ветерани Другої світової війни, ветерани АТО, члени Кабінету міністрів, керівництво Київської міської державної адміністрації, депутати Київської міської ради та громадськість.

Церемонія відбулася у Меморіалі Вічної Слави. Пам’ятна хода на чолі з Главою держави пройшла Алеєю Полеглих Героїв, де розташовані 34 могили воїнів, що загинули в роки Другої світової війни.

Учасники церемонії вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання, військовий оркестр виконав Державний гімн України, воїни Почесної варти салютували залпами.

Завершив церемонію урочистий марш Роти Почесної Варти Президента України, яка представляє усі роди військ Збройних Сил України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.