Головна  →  Анонси  →  21 червня 2016

Круглий стіл: «Старт громадських обговорень Концепції розвитку охорони здоров’я міста Києва»

Круглий стіл: «Старт громадських обговорень Концепції розвитку охорони здоров’я міста Києва»

22 червня 2016 року о 13:00 за ініціативи комітету з питань   охорони здоров’я та медичного забезпечення Громадської ради при КМДА відбудеться круглий стіл з теми «Старт громадських обговорень Концепції розвитку охорони здоров’я міста Києва».

Захід стане початком громадського обговорення Концепції розвитку охорони здоров’я міста Києва, що запропонована Департаментом охорони здоров’я КМДА.

Після презентації проекту Концепції розвитку охорони здоров’я міста Києва Департаментом охорони здоров’я КМДА свої пропозиції озвучать експерти.

До участі в обговоренні організатори запросили представників громадської ради при КМДА, депутатів Київської міської ради, керівників комунальних лікувально-профілактичних закладів та комерційних медичних підприємств, експертів, представників ЗМІ.

Організатори: Комітет з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення Громадської ради при КМДА спільно із Комітетом з медичного права Асоціації правників України, Постійна комісія з питань охорони здоров’я Київської міської ради, Департамент охорони здоров’я Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), ГО «Громадська ініціатива «Право на здоров’я», Комітет з питань розвитку самоврядування в охороні здоров’я ради Громадської ради при МОЗ України.

Місце проведення: Київська міська державна адміністрація (м. Київ, вул. Хрещатик, 36, каб. 514).

 Акредитація ЗМІ триває до 09:20 22 червня за телефонами: 202-74-61, 202-74-26.

Акредитуватися представники ЗМІ також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] 

(у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Кількість місць обмежена. Попередня реєстрація для участі у заході обов’язкова!

За додатковою інформацією щодо заходу та можливостей партнерства звертайтеся до  ГР КМДА за номером:

(067) 406 54 93 (Богатова Софія).

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку