Головна  →  Новини  →  17 червня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем медичного працівника

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем медичного працівника

Шановні медичні працівники!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята - Дня медичного працівника! Цей день відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, хто має відношення до порятунку людського життя та забезпечення гідного рівня здоров’я нашого народу. Адже, здоров’я – це не лише благо та щастя кожного, а й безцінне суспільне надбання. Тому від працівників медичної галузі очікують тепла, уваги та співчуття.

Кожен день своєю невтомною працею ви надаєте приклади професіоналізму, витримки та самовідданості, а своїм знанням та досвідом повертаєте людей до повноцінного життя. Тисячі пацієнтів з глибокою вдячністю згадують вашу турботу та співчуття, що здатні воскресити віру і надію в людських душах.

Прийміть щиру подяку за вашу самовіддану працю, врятовані життя тисячам наших громадян. Бажаю вам терпіння в роботі, особливого життєлюбства, довгих і щасливих років життя, міцного здоров’я, душевного тепла і любові. Нехай ніколи не охолонуть ваші серця та не згасає співчуття та добро!

Перейти до спискуВерсiя для друку