Головна  →  Новини  →  9 червня 2016

Сергій Мартинчук взяв участь у відкритті виставки квітів «Місто майбутнього» на Співочому полі

Сергій Мартинчук взяв участь у відкритті виставки квітів «Місто майбутнього» на Співочому полі

Сьогодні, 9 червня, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук  разом з головами РДА взяв участь у відкритті виставки квітів «Місто майбутнього» на території Печерського ландшафтного парку Співоче поле. Фотозвіт.

«Метал, скло, деревина, дзеркала, об’ємні скульптури в поєднанні з квітами виглядають оригінально. Самі ідеї композицій вражають своєю величністю та красою», - зауважив Сергій Мартинчук.

«Місто майбутнього» - це унікальна виставка 3-D скульптур із квітів. На виставці представлено десять композицій від кожного району столиці і всі з цікавими, креативними ідеями. Над створенням композицій працювали дизайнери районних КП УЗН, яким допомагали зварювальники, інженери та агрономи. Всього, на виставці площею близько 2,5 тисяч квадратних метрів, представлено понад 300 тисяч квітів.

Особливістю виставки став оновлений підхід до створення композицій. Всі конструкції досить масштабні, більшість мають металеві каркаси, також використовуються сучасні інертні матеріали такі як пластик, полікарбонат, оргскло. Дизайнери підготували для відвідувачів несподіванку - композиції з рослин не просто висаджували, а фарбували, різали та навіть зварювали.

Виставка триватиме упродовж місяця. Також, для гостей, протягом роботи виставки кожні вихідні відбуватимуться концерти та масштабні культурні заходи, працюватиме кінотеатр під відкритим небом.

Перейти до спискуВерсiя для друку