КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2016

Сергій Мартинчук проінспектував надання послуг з гарячого харчування для малозабезпечених мешканців

Сергій Мартинчук проінспектував надання послуг з гарячого харчування для малозабезпечених мешканців

1 червня голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук взяв участь у відкритті І черги надання безкоштовного гарячого харчування в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району міста Києва та проінспектував умови надання послуг малозабезпеченим мешканцям. Фотозвіт.

«На сьогоднішній день однією з найважливіших завдань нашої держави є підтримка та забезпечення соціальних гарантій найбільш уразливих категорій населення. На території Печерського району мешкає значна кількість громадян, що потребують соціального захисту та підтримки з боку державних органів виконавчої влади. Тому, з метою виконання соціальних ініціатив Президента України, та на виконання міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» у Територіальному центрі соціального обслуговування для ста печерян з 1 червня 2016 року буде надаватися безкоштовне гаряче харчування. Робота Печерської райдержадміністрації завжди спрямовується на вирішення однієї із найгостріших проблем соціально-економічного характеру - зниження рівня бідності шляхом забезпечення матеріальної підтримки непрацездатних, одиноких, малозабезпечених громадян, пенсіонерів та осіб з обмеженими фізичними можливостями. Право на безкоштовне гаряче харчування отримали одинокі непрацездатні малозабезпечені громадяни розмір виплат та пенсій яких не перевищує двох прожиткових мінімумів», - зауважив очільник Печерського району Сергій Мартинчук.

Нагадаємо, що безкоштовне гаряче харчування буде надаватись малозабезпеченим мешканцям з 1 червня 2016 року згідно з розпорядженням голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука та на виконання міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» у Територіальному центрі соціального обслуговування, що знаходиться за адресою: вул. Рогніденська, 4-Б.

Таке рішення було прийняте 17.05.2016 на засіданні комісії в Печерській райдержадміністрації з питань надання безкоштовного гарячого харчування в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва.

Безкоштовне гаряче харчування в Територіальному центрі соціального обслуговування Печерського району міста Києва буде надаватись в дві черги: І черга (54 дні) – 01.06.-17.08.2016 та ІІ черга (54 дні) – 01.09-16.11.2016.

Ціна обіду для громадян, які перебувають на обліку в Територіальному центрі, складає 36 гривень: це найвигідніша цінова пропозиція, яку запропонував переможець відкритих тендерних торгів – ТОВ «Дніпровський». Згідно з затвердженим меню, щоденний раціон печерян включає різноманітні салати, перші страви, основні м’ясні страви, десерт та інше.

Детальніше дивіться у сюжетах центральних ЗМІ:

Сюжет ТРК Марс-ТВ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.