Головна  →  Новини  →  1 червня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Олександровича Мартинчука з Міжнародним днем захисту дітей

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Олександровича Мартинчука з Міжнародним днем захисту дітей

Дорогі, юні друзі!

1 червня ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає оволодівати знаннями та розвивати здібності, тих, від чиєї уваги, любові та виховання залежить доля дітей.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Саме тому  піклування про підростаюче покоління повинно бути спільним завданням батьків, суспільства та держави. Наша головна мета - виростити дітей духовно багатими, фізично здоровими, підготовленими до самостійного життя, справжніми патріотами своєї країни.

Діти повинні бути щасливими, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їх життя від будь-яких протиправних посягань повинні стати одними з найголовніших наших обов'язків. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Бажаю вам, хлопчики та дівчатка,  рости здоровими та радісними, вирости достойними людьми і неодмінно стати гордістю для своєї родини та рідного краю!

Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

Перейти до спискуВерсiя для друку