Головна  →  Новини  →  30 травня 2016

Відділ контролю за благоустроєм Печерської РДА звітує за тиждень роботи

Відділ контролю за благоустроєм Печерської РДА звітує за тиждень роботи

Відділ контролю за благоустроєм Печерської районної в місті Києві державної адміністрації надає звіт про виконану роботу структурного підрозділу з 23 по 27 травня 2016 року.

Так, у звітний період, фахівцями відділу було складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення (неналежний санітарно-технічний стан території, незаконне розміщення тимчасових споруд, несанкціонована торгівля та інші порушення Правил благоустрою).

В межах повноважень відділу вживаються заходи щодо опрацювання звернень громадян, які записуються на особистий прийом з питаннями, що стосуються благоустрою. Фахівцями відділу, в межах повноважень, надана інформація та проводиться робота у вирішенні проблеми.

Інспекторами відділу контролю за благоустроєм було проведено перевірки наявності дозвільної документації на розміщення МАФів по вулиці Катерини Білокур та вулиці Велика Васильківська.

Протягом звітного тижня співробітниками відділу опрацьовано 27 звернень, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва» та 5 звернень тримається на контролі.

У період з 23 по 27 травня фахівцями відділу контролю за благоустроєм спільно зі співробітниками Національної поліції та фахівцями відділу торгівлі, які увійшли до складу робочої групи з питань недопущення здійснення несанкціонованої торгівлі на території Печерського району міста Києва», затвердженої розпорядженням Печерської районної в місті Києві державної адміністрації від 17.05.2016 №241  була організована робота по демонтажу автокав’ярні біля станції метро «Либідська» та ліквідовано несанкціоновану торгівлю на площі Л.Українки, бульварі Л.Українки, 26 біля станцій метро «Арсенальна» та «Либідська».

Згідно з електронною системою Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, відкрито 25 контрольних карток на порушення благоустрою у зв’язку з проведенням аварійних робіт. Така кількість відкритих контрольних карток спричинена аварійним станом інженерних мереж. Відповідно до 8 контрольних карток роботи тривають, 17 контрольних карток знаходяться на виконанні.

Перейти до спискуВерсiя для друку