Головна  →  Новини  →  30 травня 2016

Відділ підприємництва, торгівлі та споживчого ринку звітує за тиждень роботи

Відділ підприємництва, торгівлі та споживчого ринку звітує за тиждень роботи

Відділ підприємництва, торгівлі та споживчого ринку звітує про виконану роботу в період з 23 по 28 травня 2016 року.

На території району за звітний період проводилися ярмарки КП «Поділ Нерухомість» за адресами: вул. Московська, 2, перетин вулиць Мечникова і Первомайського та вул. І.Кудрі.

25.05.2016 за участю працівників відділу спільно з фахівцями контролю за благоустроєм, працівниками поліції проведено рейд щодо ліквідації несанкціонованої торгівлі за адресами: площа Л.Українки, 1, бульв. Л.Українки, 26, біля метро «Арсенальна» та «Либідська».

25.05.2016 відбулася виїзна нарада спільно з Головним управлінням торгівлі та побуту Департаменту промисловості та розвитку підприємництва щодо розміщення та функціонування закладу ресторанного господарства «Чайхона Базар» за адресою: Бессарабська площа, 5.

У зв’язку зі зверненням мешканців працівники відділу 26.05.2016 здійснили обстеження щодо розміщення закладу за адресою: вул. Крутий узвіз, 6.  

Фахівці відділу підприємництва, торгівлі та споживчого ринку щоденно надають інформацію, роз’яснення, рекомендації з питань, які виникають при зверненні підприємств, установ, організацій та громадян, як усно так і по телефону.

Перейти до спискуВерсiя для друку