КМДА Київська міська державна адміністрація


28 травня 2016

Сергій Мартинчук урочисто відкрив культурно-мистецький захід «Київ єднає»

Сергій Мартинчук урочисто відкрив культурно-мистецький захід «Київ єднає»

Сьогодні, 28 травня, з нагоди відзначення Дня Києва на території Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук урочисто відкрив культурно-мистецький захід «Київ єднає». Фотозвіт.

З промовою до присутніх звернувся очільник Печерського району Сергій Мартинчук: «Шановні печеряни та гості столиці, сьогодні ми зібралися на урочисте святкування Дня Києва. Київ – унікальне місто з давньою історією і славними традиціями. Символічно, Печерський район вважається серцем української столиці. Незважаючи на невелику територію, саме тут знаходяться більшість святинь і споруд, які є хранителями культури, історії та мистецтв. Але найціннішим скарбом столиці є, безумовно, її жителі, які своєю працею забезпечують економічний і культурний розвиток нашої держави.Цього святкового дня від усієї душі бажаю злагоди, благополуччя та процвітання нашому рідному місту і кожній його родині. Слава Україні!».

В рамках культурно-мистецького проекту «Київ єднає», на мешканців та гостей столиці чекала масштабна святкова концертна програма в якій взяли участь багато молодих талановитих виконавців. На заході були представлені - козацькі бої, рицарські звитяги, циркова програма, показ мод, виступи кращих колективів і виконавців східних танців, а також ярмарки майстрів прикладного мистецтва.

Кращі митці України та талановита молодь виставили свої роботи на художньому вернісажі. Народні ремесла були представлені: вибійкою, петриківським розписом. Ковалі, гончарі та писанкарці продемонстрували свою майстерність і провели майстер-класи.

За підтримки та ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука військовослужбовці Національної Гвардії України провели воєнізовану спортивну естафету.

Майстри спорту України, вихованці Національної Федерації Годзю-рю карате України разом зі своїм наставником, Віце-президентом Федерації майстром спорту України міжнародного класу Олександром Гончаренко продемонстрували свою майстерність та вправність.

Всі бажаючі мали можливість взяти участь у силовому багатоборстві та отримати майстер класи з силових видів спорту від відомих спортсменів міжнародного класу.

Окрім цього, на учасників заходу чекала польова кухня із смачною солдатською кашею.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.