Головна  →  Новини  →  27 травня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Олександровича Мартинчука з Днем Києва

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Олександровича Мартинчука з Днем Києва

Шановні кияни!

Дорогі мешканці Печерського району! 

Прийміть найщиріші привітання з Днем Києва! Овіяний переказами та легендами, оповитий багатовіковою славою, Київ завжди є молодим і прекрасним. Саме тут лежать витоки історії нашого народу.

Київ – унікальне місто з давньою історією і славними традиціями. Уславлений визначними подіями та сповнений неповторного колориту, він по праву носить звання міста з великим історичним і культурним спадком, міста з великою душею. Ще при правлінні Ярослава Мудрого Київ став одним з найбільших центрів цивілізації в християнському світі.

Символічно, Печерський район вважається серцем української столиці. Незважаючи на невелику територію, саме тут знаходяться більшість святинь і споруд, які є хранителями культури, історії та мистецтв. На його вулицях органічно співіснують архітектурні пам’ятки давнини і сучасна інфраструктура.

Але найціннішим скарбом столиці є , безумовно, її жителі, які своєю працею забезпечують економічний і культурний розвиток нашої держави.

Цього святкового дня від усієї душі бажаю злагоди, благополуччя та процвітання нашому рідному місту і кожній його родині!

Зі святом!

Перейти до спискуВерсiя для друку