Головна  →  Анонси  →  27 травня 2016

27 травня у Пенсійному фонді відбудеться брифінг щодо зміни способу виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам

27 травня у Пенсійному фонді відбудеться брифінг щодо зміни способу виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам

27 травня о 14:00 відбудеться брифінг начальника головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Володимира Аніканова на тему: «Зміна способу виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам».

Місце проведення: головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві, вул. Бульварно-Кудрявська, 16 (кабінет начальника головного управління, 3 поверх).

Підтвердити участь у заході потрібно не пізніше 27 травня 2016 року до 13:00 за e-mail: [email protected] або за телефоном: (044) 482-21-54.

Зазначимо, що з 1 липня виплата пенсій внутрішньо переміщеним особам буде здійснюватися тільки через відділення Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України».

Для забезпечення цього положення органам Пенсійного фонду України в м. Києві, відділенням ПАТ «Державний ощадний банк України» необхідно спільно з одержувачами пенсій провести відповідну роботу в червні 2016 по зміні способу виплати.

На сьогодні в органах Пенсійного фонду України в м. Києві на обліку перебуває 35,5 тис.  внутрішньо переміщених осіб. Із цієї категорії лише 21,3 тис. осіб одержують пенсію через відділення ПАТ «Державний ощадний банк України».

Таким чином у червні 2016 року понад 14 тис. внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на обліку в об’єднаних управліннях Пенсійного фонду України в м. Києві, необхідно буде звернутися до:

1)          відділень ПАТ «Державний ощадний банк України» в м. Києві для відкриття рахунку;

2)          органів Пенсійного фонду України м. Києва з питання виготовлення електронних пенсійних посвідчень, які використовуються, як платіжна картка.

Для уникнення непорозумінь та забезпечення виплати пенсій, з 1 липня через відділення ПАТ «Державний ощадний банк України», головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві просить відповідні дії не відкладати на останні дні місяця та вчинити їх до 24 червня.

Для отримання електронного пенсійного посвідчення необхідно звернутися до територіального органу Пенсійного фонду та подати заяву встановленого зразка особисто або законним представником (опікуном, піклувальником).

Не пізніше 1 серпня ПАТ «Державний ощадний банк України» розпочне заміну існуючих платіжних карток на нові електронні пенсійні посвідчення за зверненням клієнтів та за власний рахунок банку.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку