КМДА Київська міська державна адміністрація


27 травня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука зі святом останнього дзвоника

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука зі святом останнього дзвоника

Шановні батьки, вчителі, гості!

 Дорогі діти!

Щиро вітаю вас зі святом останнього дзвоника, який сповістить про те, що шкільні уроки закінчилися. Попереду - довгоочікуваний літній відпочинок. Бажаю, щоб він пройшов  змістовно і цікаво.

Дорогі випускники! Сьогодні ви стоїте на порозі незвіданого майбутнього, прощаєтеся зі своїм дитинством, шкільною юністю. І радісно, і сумно, бо школа залишається тим періодом життя, який ви пройшли. Саме на ваші знання, гідність, національну свідомість покладає надію Батьківщина. Ви – майбутнє України!

Цей урочистий день залишиться не тільки у вашій пам´яті, запам’ятають його і батьки, і вчителі. Вони всі свої знання, любов і турботу віддають вам - дітям. Тож нехай завжди супроводжує вас батьківська розсудливість і зігріває безмежна материнська любов.

Дорогі друзі! Віднині ви вступаєте  у  самостійне життя, в якому  безліч цікавих доріг. Зробіть свій вибір.  Нехай він буде правильним, світлим, творчим. А золото куполів древнього Печерська завжди освячує ваш життєвий шлях. І де б ви не були, завжди пам’ятайте, що перші кроки до самовдосконалення вам допомогли зробити саме в школі. Не забувайте її.

Примножуйте своїми здобутками славу рідного Печерська, міста - красеня Києва та всієї України!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.