Головна  →  Новини  →  26 травня 2016

У Печерській РДА відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат

У Печерській РДА відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат

26 травня 2016 року у приміщенні Печерської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося чергове засідання Комісії з розгляду питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення у Печерському районі. Фотозвіт.

На засіданні були присутні керівники підприємств, установ та організацій Печерського району міста Києва на яких існує заборгованість із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

З початку 2016 року проведено 10 засідань Комісії, на яких заслухано 50 керівників проблемних підприємств, з яких: 24 підприємства де існувала заборгованість із виплати заробітної плати, зі сплати податків та інших обов’язкових соціальних платежів та 26 підприємств, на яких виплата заробітної плати здійснювалась в розмірі нижчому за середній по відповідній галузі в місті Києві.

Також, членами Комісії було заслухано керівництво ДП «Українське державне аерогеодезичне підприємство «УКРДАГП», представників Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління Державної фіскальної служби України у місті Києві з метою вирішення питання розблокування рахунків державного підприємства Українське державне аерогеодезичне підприємство «УКРДАГП», зокрема, шляхом підписання мирової угоди, складання графіку реструктуризації боргу.

Комісією надано 50 рекомендацій та пропозицій посадовим особам підприємств, установ та організацій району, які спрямовані на погашення заборгованості із виплати заробітної плати та платежів до бюджету, а також підвищення заробітної плати до рівня середньої по місту Києву.

Завдяки проведеній Печерською районною в місті Києві державною адміністрацією роботі, з початку 2016 року погашено заборгованості із виплати заробітної плати на загальну суму 1342,1 тис. грн., збільшено посадові оклади та кількість штатних працівників на ТОВ «Укргранітпостач», ТОВ «Концертна агенція «Рок гвардія України».

Стан справ з погашення заборгованості із заробітної плати і податків, наповнення бюджету та підвищення розміру заробітної плати на підприємствах до середнього розміру заробітної плати у відповідній галузі по місту знаходиться на постійному контролі у Печерській районній в місті Києві державній адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку