Головна  →  Новини  →  26 травня 2016

Звіт про роботу КП УЗН Печерського району

Звіт про роботу КП УЗН Печерського району

У період з 13 травня по 20 травня 2016 року Комунальним підприємством по утриманню зелених насаджень Печерського району міста Києва постійно проводились роботи з підтримки належного санітарного стану на територіях парків, скверів, бульварів, транспортних розв’язок та інших балансових територіях: прибирання територій від випадкового сміття, очищення урн.

Так, у звітний період силами КП УЗН проведено роботи з підмітання доріжок у парках Вічної Слави (1,1 га), Хрещатому парку (1,2 га), Міському саду (1,0 га), Маріїнському парку (1,3 га) та по бульвару Лесі Українки (0,6 га).

Проведено роботи з догляду за деревами по бульвару Лесі Українки, вул. Предславинсій, вул. Інститутській, б-ру Липській та вул. Грушевського (знято - 16 дерев, проведена санітарна обрізка крон дерев з застосуванням автовишки - 17 дерев).

У період з 13 травня по 20 травня фахівцями комунального підприємства у парках висаджено 36 тисяч квітів. По вулиці Велика Васильківська висаджено 10 дерев.

Також, будівельною бригадою виконано наступні види робіт: обслуговування громадських вбиралень, ремонт побутових приміщень бази Підприємства, ремонт паркових лав.

В оранжерейно-парниковому господарстві проводяться роботи з прибирання оранжереї - 1800 кв.м, пересаджування квітів у горшки - 2746 шт., полив в оранжереї розсади рослин в горшках - 3800 кв.м.

Перейти до спискуВерсiя для друку