Головна  →  Новини  →  26 травня 2016

У Печерській райдержадміністрації відбулося засідання спостережної комісії

У Печерській райдержадміністрації відбулося засідання спостережної комісії

Сьогодні, 26 травня, у Печерській районній в місті Києві державній адміністрації відбулось засідання спостережної комісії. Фотозвіт.

На за сіданні були присутні: заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький; начальник управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Ольга Мозгова; директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Печерської РДА Олена Янчук; начальник Печерського РВ КВІ м. Києва УДПтС України в м. Києві та Київській області підполковник внутрішньої служби Тимошечкін Д. В. та представники державних органів та громадських організацій. Необхідність даного засідання зумовлена новими викликами часу, змінами в законодавчому полі нашої держави та реформуванням державних органів.

Начальник Печерського РВ КВІ м. Києва УДПтС України в місті Києві та Київській області підполковник внутрішньої служби Тимошечкін Д. В. довів присутнім інформацію щодо стану виконання вироків суду кримінально-виконавчою інспекцією. Звернув увагу на участь громадських та державних органів в організації соціального патронажу підоблікових осіб. На порядок денний засідання комісії виносилось питання умовно-дострокового звільнення 1 особи. Питання знято з розгляду у зв’язку з ненаданням особою клопотання з місця роботи.

За підсумками розгляду питань було сформовано ряд конструктивних пропозицій, які затверджені відповідним рішенням спостережної комісії.

Перейти до спискуВерсiя для друку