КМДА Київська міська державна адміністрація


25 травня 2016

Фахівці Печерської РДА продовжують боротьбу зі стихійною торгівлею біля станцій метро

Фахівці Печерської РДА продовжують боротьбу зі стихійною торгівлею біля станцій метро

Сьогодні, 25 травня, за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука інспектори відділу контролю за благоустроєм Печерського району, фахівці відділу підприємництва, торгівлі та споживчого ринку Печерської РДА провели черговий рейд-перевірку функціонування незаконної стихійної торгівлі поблизу станцій метро «Печерська», «Арсенальна» та «Либідська». Фотозвіт.

Фахівцями відділу контролю за благоустроєм була проведена перевірка правомірності розміщення літнього майданчику ресторану Макдональдс поблизу станції метро «Печерська». За розміщення літнього майданчику на території благоустрою без дозвільної документації, інспектором відділу контролю за благоустроєм Печерської райдержадміністрації був виписаний протокол про адміністративне правопорушення норм благоустрою згідно з статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також, фахівцями відділу контролю за благоустроєм спільно зі співробітниками Національної поліції та фахівцями відділу торгівлі була організована робота по демонтажу «кавомашини» поблизу станції метро «Либідська».

За результатами проведених перевірок, інспекторами відділу контролю за благоустроєм були складені адміністративні протоколи за порушення норм благоустрою, а співробітниками правоохоронних органів був конфіскований товар.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.