Головна  →  Анонси  →  25 травня 2016

27.05.2016 в рамках національного проекту пройде виставка «Зроблено в Києві»

27.05.2016 в рамках національного проекту пройде виставка «Зроблено в Києві»

В рамках святкування Дня Києва Департаментом промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 27 травня 2016 року о 10:00 в приміщенні Конгресно-виставкового центру Chamber Plaza Торгово-промислової палати України (м. Київ, вул. В. Житомирська, 33) заплановано проведення виставки-презентації продукції київського товаровиробника «Зроблено в Києві», на якій будуть представлені кращі підприємства міста Києва та їх продукція.

Метою заходу є:

- привернення  уваги потенційних інвесторів та покупців вітчизняної продукції для збільшення експорту, організації виробничої кооперації, технічного переозброєння промисловості, наповнення внутрішнього ринку, створення  нових робочих місць;

- створення майданчику для обговорення проблемних  питань в зазначеній сфері та пошуку механізмів їх подолання;

- об’єднання зусиль влади, виробників, дистриб’юторів, банків для налагодження тісної співпраці з метою подолання кризових явищ та виводу економіки країни на передові позиції у світі;

- ствердження, що Київ спроможний забезпечити безпечне інвестування в промисловість та має промислові підприємства, які можуть бути надійними партнерами на міжнародному рівні.

Інформаційні стенди щодо напрямків діяльності та кращі зразки промислової продукції продемонструє 71 промислове підприємство столиці на загальній виставковій площі 1700 м2 .

Під час заходу планується робота інформаційно-консультаційних пунктів, в яких можна отримати інформацію щодо митних, податкових та інвестиційних питань.

Також, під час проведення виставки, відбудуться презентації окремих підприємств міста Києва, програми «Київська якість» та знаку «Столичний стандарт якості», підписання Протоколу про наміри між ДП ВО «Київприлад» та КП «Київський метрополітен».

Спеціально запрошені гості заходу: Прем’єр-міністр України, голова Адміністрації Президента України, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук, заступники голів обласних державних  адміністрацій, посадовці з профільних міністерств та відомств, посадовці з ЄС, представники дипломатичних місій та закордонні гості.

Цей захід є прекрасною можливістю ознайомитися з зразками продукції київських підприємств та організацією діяльності з імпортозаміщення та конкурентоспроможності.

Перейти до спискуВерсiя для друку