Головна  →  Новини  →  25 травня 2016

Сергій Мартинчук відвідав високотехнологічний Київський завод «Радар»

Сергій Мартинчук відвідав високотехнологічний Київський завод «Радар»

Сергій Мартинчук відвідав високотехнологічний Київський завод «Радар»

24 травня 2016 року голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук ознайомився з діяльністю ПАТ «Київський завод «Радар»» та його дочірнім підприємством «Гальванотехніка». Фотозвіт.

Під час зустрічі з керівниками ведучих підприємств України очільник Печерського району Сергій Мартинчук відвідав експозицію науково-виробничого високотехнологічного підприємства ПАТ «Київський завод «Радар»».

Представник Президента України в Печерському районі міста Києва ознайомився з розробленими і виробленими підприємством головками самонаведення для бойових ракет, прицільно-навігаційними комплексами для винищувачів, системами держупізнавання для повітряної бойової техніки та бортовими навігаційно-посадочними апаратами.

Крім зазначеного, підприємство розробляє й випускає товари народного споживання та промислового призначення, зокрема:

- побутові газові котли;

- регулятори тиску газу магістральні та побутові;

- медичні хірургічні інструменти: дрилі, пилки, пластини від остеохондрозу, контейнери для стерилізації, оригінальні слухомовні тренажери «Поліфонатор» та ін.;

- побутові електроплити зі склокерамічною робочою поверхнею та ряд комплектуючих виробів для автомобілів;

- апарат побутовий опалювальний водогрійний, що призначений для опалювання індивідуальних житлових будинків і споруджень комунально-побутового призначення, який працює на твердому паливі та має можливість підтримки температури води за рахунок електричного нагріву;

- потужні світлодіодні світильники вуличного освітлення.

Після, Сергій Мартинчук відвідав дочірне підприємство ПАТ «Київський завод «Радар» – «Гальванотехніка», який є одним з ведучих підприємств України з виготовлення двосторонніх багатошарових, гнучких та гнучко-жорстких друкованих плат, клавіатур для потреб оборонного комплексу, космічної галузі, атомної та теплової енергетики, систем автоматизації контролю та захисту.

Ознайомившись з діяльністю підприємств, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук надав коментар телеканалу «Київ», під час якого розповів представникам ЗМІ про промисловий комплекс Печерського району, що складає 96 підприємств різних галузей виробництва та про унікальні історико-культурні об'єкти, що розташовані на території району.

Перейти до спискуВерсiя для друку