КМДА Київська міська державна адміністрація


25 травня 2016

Петро Порошенко та юна печерянка, переможниця Всеукраїнської учнівської олімпіади з іноземних мов 2016 року, підняли прапори ЄС

Петро Порошенко та юна печерянка, переможниця Всеукраїнської учнівської олімпіади з іноземних мов 2016 року, підняли прапори ЄС

21 травня 2016 року, Президент України Петро Порошенко взяв участь у церемонії урочистого підняття прапору Європейського Союзу з нагоди Дня Європи в Україні. Глава держави та переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад з іноземних мов 2016 року міста Києва, серед яких була Альона Бірюкова учениця 11-А класу спеціалізованої школи №94 «Еллада» Печерського району, підняли прапори ЄС на площі перед будівлею Адміністрації Президента України.

«Сьогодні ми відзначаємо День Європи. І значення, важливість цього свята ми починаємо розуміти лише зараз. Адже Європа для України – це не просто географічне поняття. Європа – це є майбутнє України, це є її історичний дух. Європа – це є національна ідея, яка панує в серцях українців, яка об’єднує український народ, об’єднує всю нашу країну», - звернувся до присутніх Петро Порошенко.

Президент також висловив впевненість, що діти, які сьогодні разом із ним піднімали прапори ЄС, є першими кандидатами на представництво України в європейських інституціях.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.