Головна  →  Новини  →  23 травня 2016

Сергій Мартинчук та учасники Революції Гідності вшанували пам’ять Героїв

Сергій Мартинчук та учасники Революції Гідності вшанували пам’ять Героїв

23 травня 2016 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук разом із учасниками Революції Гідності, родинами Героїв Небесної Сотні, військовослужбовцями, учнівською молоддю з нагоди відзначення Дня Героїв взяли участь у вшануванні пам’яті Героїв біля пам’ятного Хреста на Алеї Героїв Небесної Сотні на місці загибелі відважних українців. Фотозвіт.

На церемонії вшанування пам’яті Героїв очільник Печерського району наголосив, що Свято Героїв – це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну.

«У цей день ми згадуємо героїчні вчинки минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму в боротьбі за незалежність. Свято Героїв символічно відзначається 23 травня згідно з рішенням Другого Великого Збору Організації Українських Націоналістів з 1941 року», - зазначив Сергій Мартинчук.

Представник Президента в Печерському районі міста Києва Сергій Мартинчук наголосив, що на честь відзначення Дня Героїв, 23 травня ініційовано провести урочисту церемонію вшанування пам’яті Героїв, у тому числі Героїв Небесної Сотні, які чинили шалений опір антиукраїнській владі, борців за територіальну цілісність і незалежність України - бійців АТО, які є взірцем служіння українському народу для сучасної молоді.

Учасники заходу вшанували пам’ять всіх загиблих Героїв хвилиною мовчання.

Після, ліцеїсти Київського військового ліцею ім. І.Богуна урочисто провели військовий ритуал з покладання квітів до пам’ятного Хреста.

По завершенню церемонії Сергій Мартинчук поспілкувався з учасниками Революції Гідності та родинами Героїв Небесної Сотні.

Перейти до спискуВерсiя для друку