Головна  →  Новини  →  14 травня 2016

На Печерську проходить благодійний захід «Перший Європейський Вікенд»

На Печерську проходить благодійний захід «Перший Європейський Вікенд»

14 травня 2016 року, за ініціативи та підтримки голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука, у рамках відзначення Дня Європи в Україні, стартував благодійний захід «Перший Європейський Вікенд», метою якого є збір коштів на допомогу дітям прифронтової зони. Фотозвіт.

Протягом двох днів, 14 та 15 травня, на території Національного історико-архітектурного заповідника «Київська фортеця» триватиме благодійна ярмарка, аукціон живопису, фото-виставка «Діти у війні». Також, гості мають змогу прийняти участь у різноманітних майстер-класах, відвідати ярмарок виробів декоративно-прикладного мистецтва та поласувати смаколиками на свіжому повітрі.

Партнерами в організації заходу виступили: Міжнародний благодійний фонд «Волонтерська допомога», благодійний фонд «Сприяння та розвитку», НІАМ «Київська фортеця», юридична фірма «Ario», «Балто-Чорноморська безпекова Конфедерація» (Литва), Київський Палац дітей та юнацтва, ГО «Дім Вічної Весни», Центр інтерактивної історії «Київград».

Перейти до спискуВерсiя для друку