Головна  →  Новини  →  8 травня 2016

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дорогі печеряни! 

Вельмишановні ветерани! 

Приміть найщиріші вітання з нагоди вшанування Дня пам’яті та примирення і відзначення 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці пам’ятні дати ми вшановуємо героїв, які жертвуючи своїм життям захищали рідну землю від фашистської неволі. Важко знайти слово, яким можна було б передати всю вдячність за ваш безсмертний подвиг переможців у найжорсткішій війні, яку не знало людство. Гірку чашу болю і страждань сповна довелося випити нашому народові. Великою ціною дісталася нам Перемога: Україна втратила за роки війни мільйони своїх синів і дочок.

У цей великий день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, земний уклін та глибока шана ветеранам, учасникам та дітям війни, які на своїх плечах винесли її тягар та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Учасники Великої Вітчизняної війни, які виявили стійкість і мужність, щоб існувала держава і нові покоління її громадян, - і сьогодні серед нас.

Світла пам'ять про тих, хто загинув, захищаючи нашу Батьківщину, завжди буде в наших серцях. Їх безсмертний подвиг захисту Вітчизни служитиме прикладом для майбутніх поколінь.

Шановні ветерани, бажаю вам міцного здоров’я, довгих літ щасливого життя, родинного затишку та мирного неба над головою. Нехай у ваших душах панує добро та радість, оптимізм й непохитна віра у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!

Нехай завжди буде мир і злагода на нашій землі!

Зі святом вас, Переможці!

Перейти до спискуВерсiя для друку