Головна  →  Новини  →  23 квітня 2016

Представники Адміністрації Президента та Печерської РДА провели суботник на алеї Героїв Небесної Сотні

Представники Адміністрації Президента та Печерської РДА провели суботник на алеї Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 23 квітня, представники Адміністрації Президента України, Міністр культури України Євген Нищук, заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук разом із представниками родин Героїв Небесної Сотні взяли участь в акції з благоустрою та озеленення алеї Героїв Небесної Сотні на території Печерського району. Фотозвіт.

Акція з облаштування алеї Героїв Небесної Сотні проходить за ініціативи Адміністрації Президента України та родин Героїв Небесної Сотні. З боку Печерської райдержадміністрації під чітким особистим контролем очільника Печерського району Сергія Мартинчука були вжиті всі необхідні організаційно-технічні заходи для проведення масштабного суботнику на алеї Героїв Небесної Сотні.

Фахівці Адміністрації Президента України спільно з представником Президента у Печерському районі Сергієм Мартинчуком власноруч облаштували напис «СЛАВА УКРАЇНІ – ГЕРОЯМ СЛАВА». Напис зроблено з мармурової крихти.

Загалом у масштабній акції з благоустрою та озеленення історично-значимої для всієї країни алеї взяло участь близько 250 осіб.

Під час суботника було висаджено понад 30 ялин, 233 кущів дерену червоного, 17 лип, проведені роботи з вирівнювання та рекультивації грунту.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку