Головна  →  Новини  →  7 квітня 2016

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з нагоди Всесвітнього та Всеукраїнського «Дня здоров′я» в Печерському районі у 2016 році

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з нагоди Всесвітнього та Всеукраїнського «Дня здоров′я» в Печерському районі у 2016 році

Шановні печеряни! 

Сьогодні, 7 квітня, відзначається Всесвітній та Всеукраїнський «День здоров’я». Саме цього дня у 1948 році було затверджено Статут Всесвітньої організації охорони здоров’я. До цієї організації входять держави, якими здоров’я своїх громадян проголошено однією із найвищих цінностей. Україна однією із перших увійшла до складу членів ВООЗ.

Метою відзначення Всесвітнього та Всеукраїнського «Дня здоров’я» є допомога людям зрозуміти справжню цінність свого здоров’я та необхідність його збереження.

Головною ідеєю цього заходу є пропагування здорового способу життя і боротьба з поширенням захворювань.

Всесвітній «День здоров’я» пов’язаний з діяльністю всіх галузей системи охорони здоров’я. Працівники клінік, лікарень і госпіталів, ті, хто надає медико-санітарну допомогу, якнайкраще розуміють доцільність заходів із збереження здоров’я людей. Адже, здоров’я це сакральна цінність. На жаль, часто чітке розуміння цього приходить під час спроб повернути його.

З цієї нагоди запрошую вас, шановні печеряни, відвідати безкоштовні медичні консультації та лекції, які будуть проведені 09.04.2016 року з 9.00 до 13.00 год. на базі Комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» по вулиці професора Підвисоцького, 13 та 4А (філія №1).

Бажаю всім знайти вільну годину та відвідати районні медичні заходи, аби мати можливість завжди бути бадьорими і життєрадісними. Зробіть свідомий крок до здорового способу життя.

Здоров'я - це безцінний дар!

Перейти до спискуВерсiя для друку