Головна  →  Новини  →  25 березня 2016

Звернення голови Печерської райдержадміністрації з нагоди відзначення Дня Національної гвардії України

Звернення голови Печерської райдержадміністрації з нагоди відзначення Дня Національної гвардії України

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Указом Президента України від 18 березня 2015 року, ураховуючи значення та роль Національної гвардії України у виконанні завдань із забезпечення державної безпеки та оборони держави, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку, 26 березня установлено Днем Національної гвардії України.

У воїнів Національної гвардії України є слова присяги, які переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити Українському народові.

Українські воїни здобули повагу та вдячність усього українського народу, визнання керівництва держави та міжнародної спільноти, стали учасниками доленосних для України подій, гідно витримуючи усі випробування.

Кожна країна в світі пишається своєю гвардією, пишається вами і Україна, тому що ви - справжні лицарі, які стоять на захисті нашої безпеки!

Бажаю вам міцного здоров'я та стійкості, мужності та відваги. Щастя та добра вам і вашим родинам, миру та спокою на нашій українській землі.

Слава Національній гвардії України!

Слава Україні!

Перейти до спискуВерсiя для друку