КМДА Київська міська державна адміністрація


25 березня 2016

Привітання голови Печерської райдержадміністрації з Днем Служби безпеки України!

Привітання голови Печерської райдержадміністрації з Днем Служби безпеки України!

Шановні співробітники та ветерани Служби безпеки України!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Служба безпеки – це надійний щит країни, завдання якого – захищати державний суверенітет і конституційний лад держави, оберігати людей та суспільний спокій.

Важко переоцінити ваш внесок у захист, викриття й попередження злочинів проти життя, честі та гідності людей, боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Завдяки відповідальному ставленню до виконання обов’язків зростає авторитет Служби безпеки, співробітники демонструють професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров’я, ризикуючи власним життям, захищають законність, права і свободи громадян.

Впевнений, що працівники Служби безпеки України і надалі з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності, справедливості, професіоналізму.

З нагоди професійного свята бажаю всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Служби безпеки України міцного здоров'я, благополуччя, натхнення, пошани і нових професійних здобутків. Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а в сім'ях панують тепло і затишок.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.