КМДА Київська міська державна адміністрація


28 квітня 2016

На Печерську оголосили благодійну акцію по збору гуманітарної допомоги переселенцям з Донбасу

На Печерську оголосили благодійну акцію по збору гуманітарної допомоги переселенцям з Донбасу

За ініціативи голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука у Печерському районі з 21 березня 2016 року стартувала благодійна акція по збору гуманітарної допомоги для переселенців, що мешкають у м. Бахмут Донецької області.

«Ми вирішили розпочати нашу благодійну місію з невеликого міста Донецької області - Бахмут. Саме в ньому на сьогодні налічується близько 1 500 осіб, які як ніколи потребують нашої з вами допомоги. Ми не можемо й не маємо морального права залишатися осторонь до наших побратимів, особливо тоді, коли вони із своїми сім’ями опинилися в складній ситуації. Вони не мають гідних умов для проживання, для виховання та розвитку своїх дітей, не мають можливості навіть нагодувати свої сім’ї…

Пропоную разом, об’єднавши наші зусилля, забезпечити всім необхідним переселенців, малозабезпечених громадян на сході нашої країни, а головне – їх дітей, щоб вони також мали змогу повноцінно розвиватися та радіти!», - наголосив Сергій Мартинчук.

Зібрану гуманітарну допомогу представник Президента у Печерському районі міста Києва Сергій Мартинчук разом із фахівцями Печерської РДА та громадськістю особисто відвезуть у місто Бахмут Донецької області 14 травня 2016 року.

Окрім, гуманітарної допомоги для мешканців міста Бахмут та військовослужбовців фахівці Печерської РДА із залученням представників культурних установ Печерського району з метою пропагування вітчизняної культурної спадщини ініціюють проведення концертного виступу на центральній площі міста Бахмут.

У Печерському районі відкрито 6 пунктів збору гуманітарної допомоги, зокрема:

вул. Івана Мар’яненка, 7 (КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва»);

вул. Басейна, 5-А (ЖЕД «Хрещатик»);

бульв. Дружби Народів, 30/1 (ЖЕД «Печерськжитло»);

бульв. Марії Приймаченко, 3 (ЖЕД «Печерська брама»);

вул. Левандовська, 5а (ЖЕД «Липкижитлосервіс»);

- бульв. Дружби Народів, 32-А (Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району).

Перелік необхідної допомоги:

  1. Продукти харчування тривалого зберігання (цукор, консервовані харчові продукти, макаронні вироби, бобові, крупи та інше).
  2. Спортивний інвентар для дітей (палатки для походів, термоси, м’ячі, ліхтарики, бадмінтон та інше).
  3. Канцелярські товари та набори для розвитку дітей (пазли, олівці, кольоровий папір, набори для шиття, вишивання та інше).

Телефон для довідкової інформації: 050 918 89 07, 097 325 97 07 (Катерина Печерська).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.