КМДА Київська міська державна адміністрація


21 березня 2016

Сергій Мартинчук нагородив Подяками працівників поліції на апаратній нараді

Сергій Мартинчук нагородив Подяками працівників поліції на апаратній нараді

21 березня 2016 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та представників районних служб.  Фотозвіт.

Очільник району розпочав нараду з нагородження інспекторів патрульної поліції 6 роти 1 батальйону лейтенанта Олексія Орленка та рядової Ірини Мойсеєвої, за сумлінне виконання функціональних обов'язків, вчасне і оперативне реагування на заяви і повідомлення, відповідальний підхід до вирішення проблем та активну участь у забезпеченні системної взаємодії патрульної поліції міста Києва з місцевими органами державної влади, які були задіяні під час рейду робочої групи щодо виявлення фактів використання не за призначенням квартир у багатоквартирних житлових будинках Печерського району міста Києва.

У зв’язку з погіршенням погодних умов представник Президента у Печерському районі дав низку доручень щодо готовності снігоприбиральної техніки. Зокрема керівникам комунальних підприємств по утриманню житлового господарства спільно з комунальним підприємством ШЕУ приділяти особливу увагу своєчасному прибиранню територій від снігу, зокрема, очищати тротуари, майданчики на зупинках міського пасажирського транспорту, сходи в підземні переходи, входи до метрополітену, під’їзди до лікарень і навчальних закладів та інше.

Сергій Мартинчук підкреслив, що незважаючи на погодні умови в Києві продовжується двомісячник благоустрою. І дав доручення відповідним структурним підрозділам Печерської райдержадміністрації зробити особливий акцент на прибирання і облаштування дитячих майданчиків, скверів та парків. Також, очільник району ознайомив співробітників з новим планом робіт по проведенню на території району суботників протягом весняного періоду 2016 року.

Всі питання голова Печерської районної адміністрації взяв під особистий контроль.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.