Головна  →  Новини  →  21 березня 2016

Сергій Мартинчук нагородив Подяками працівників поліції на апаратній нараді

Сергій Мартинчук нагородив Подяками працівників поліції на апаратній нараді

21 березня 2016 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та представників районних служб.  Фотозвіт.

Очільник району розпочав нараду з нагородження інспекторів патрульної поліції 6 роти 1 батальйону лейтенанта Олексія Орленка та рядової Ірини Мойсеєвої, за сумлінне виконання функціональних обов'язків, вчасне і оперативне реагування на заяви і повідомлення, відповідальний підхід до вирішення проблем та активну участь у забезпеченні системної взаємодії патрульної поліції міста Києва з місцевими органами державної влади, які були задіяні під час рейду робочої групи щодо виявлення фактів використання не за призначенням квартир у багатоквартирних житлових будинках Печерського району міста Києва.

У зв’язку з погіршенням погодних умов представник Президента у Печерському районі дав низку доручень щодо готовності снігоприбиральної техніки. Зокрема керівникам комунальних підприємств по утриманню житлового господарства спільно з комунальним підприємством ШЕУ приділяти особливу увагу своєчасному прибиранню територій від снігу, зокрема, очищати тротуари, майданчики на зупинках міського пасажирського транспорту, сходи в підземні переходи, входи до метрополітену, під’їзди до лікарень і навчальних закладів та інше.

Сергій Мартинчук підкреслив, що незважаючи на погодні умови в Києві продовжується двомісячник благоустрою. І дав доручення відповідним структурним підрозділам Печерської райдержадміністрації зробити особливий акцент на прибирання і облаштування дитячих майданчиків, скверів та парків. Також, очільник району ознайомив співробітників з новим планом робіт по проведенню на території району суботників протягом весняного періоду 2016 року.

Всі питання голова Печерської районної адміністрації взяв під особистий контроль.

Перейти до спискуВерсiя для друку