Головна  →  Новини  →  18 березня 2016

Сергій Мартинчук привітав з професійним святом працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Сергій Мартинчук привітав з професійним святом працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

18 березня голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук урочисто привітав працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення з професійним святом. Фотозвіт.

«Складно переоцінити значення нашої з вами повсякденної праці для благополуччя і процвітання району! Завдяки вашій сумлінній праці та виконанню професійного обов'язку комунальне господарство Печерського району функціонує 24 години на добу. Ваша праця починається в той час, коли більшість городян ще не прокинулись, і завершується, коли вже настає час сну. На сьогоднішній день сфера обслуговування і ЖКГ забезпечують комфорт в нашому житті. Всі ви дбаєте про те, щоб у нашому житті було якомога менше проблем, пов'язаних з облаштуванням побуту. Від усієї душі бажаю вам успіхів у вашій важкій, але дуже важливій та відповідальній роботі з забезпечення комфортного життя населення та вдосконалення галузі житлово-комунального господарства району» – зазначив Сергій Мартинчук.

Щирі слова подяки на адресу голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука прозвучали від голови  профспілкової організації працівників житлово-комунального господарства та сфер послуг міста Києва Віктора Сурмака. За соціальне партнерство та розвиток житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення голова профспілки урочисто нагородив Подякою голову Печерського району Сергія Мартинчука. У своєму виступі він подякував за наполегливу щоденну працю у непростих умовах сьогодення, заради створення затишку та комфорту в оселях та побажав успіхів у досягненні поставлених перед галуззю пріоритетних завдань.

За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високу відповідальність і професійність в роботі на благо Печерського району та з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Сергій Мартинчук урочисто нагородив Подяками 65 кращих працівників комунальної сфери.

Також, очільник району нагородив почесними Подяками колектив будинку побуту «Лотус Преміум», колектив салону краси «BRAVISSIMO» та колектив перукарні ФО-П  Винокур Я.М. за перемогу в районному конкурсі-огляді об’єктів господарювання сфери побутового обслуговування на присвоєння звання зразкового в Печерському районі міста Києва.

Після урочистої частини на присутніх чекала цікава концертна програма.

Перейти до спискуВерсiя для друку