Головна  →  Новини  →  15 березня 2016

Під час рейду по хостелам поліція затримала жінку, яка перебуває у розшуку

Під час рейду по хостелам поліція затримала жінку, яка перебуває у розшуку

15 березня 2016 року за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука відбувся черговий рейд-перевірка робочою групою щодо функціонування у житлових будинках комунальної форми власності незаконних хостелів, гуртожитків, готелів. Фотозвіт.

Робоча група згідно затвердженого графіку із залученням працівників патрульної поліції та представників ЗМІ перевірила два несанкціонованих хостели, що знаходяться у квартирах житлових будинків за адресами: вул. Суворова, 19 кв.39 та по вул. Старонаводницькій, 8 кв.75.

За результатами проведеної перевірки, представники робочої групи Печерської РДА виявили факти використання квартир не за призначенням, на що були складені відповідні акти.

Також, працівниками патрульної поліції під час перевірки документів у постояльців хостелів, було встановлено особу громадянки, уродженки міста Запоріжжя, яка перебуває вже 2 року у розшуку за вчинення злочину передбаченого ст.185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Громадянку було затримано та доставлено до Дарницького управління поліції ГУ Національної поліції у місті Києві.

Нагадаємо, робоча група створена згідно з розпорядженням голови Печерської районної державної адміністрації Сергія Мартинчука із залученням представників Печерської РДА, ДПІ Печерського району, Печерської СЕС та райвійськкомату.

Слід зауважити, що по виявлених фактах використання квартир не за призначенням, Печерською райдержадміністрацією вже подано 5 позовних заяв та ще 3 позови готуються до суду. Рішення по даному факту має прийняти суд, а за умисне невиконання рішення суду, що набрало законної сили, або перешкоджання його виконанню – передбачається кримінальна відповідальність.

Детальніше дивіться у сюжетах центральних ЗМІ:

Сюжет ТРК «Гамма»

 

Сюжет ТК «СТБ»

Перейти до спискуВерсiя для друку