Головна  →  Новини  →  9 березня 2016

У Печерській РДА за участю керівництва Національної Гвардії України та працівників поліції відбулася апаратна нарада

У Печерській РДА за участю керівництва Національної Гвардії України та працівників поліції відбулася апаратна нарада

9 березня 2016 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів розширену апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та представників районних служб. Фотозвіт.

Представник Президента у Печерському районі розпочав нараду з нагородження інспекторів патрульної поліції 6 роти 4 батальйону лейтенанта Тимошенка О.В. та лейтенанта Корецьку Т.О., за сумлінне виконання функціональних обов'язків, вчасне і оперативне реагування на заяви і повідомлення, відповідальний підхід до вирішення проблем та активну участь у забезпеченні системної взаємодії патрульної поліції міста Києва з місцевими органами державної влади, які були задіяні під час рейду робочої групи щодо виявлення фактів використання не за призначенням квартир у багатоквартирних житлових будинках Печерського району міста Києва.

Продовжуючи урочисту частину наради, командир військової частини №3066 Національної Гвардії України Роман Леонович нагородив голову Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука нагрудним знаком «За співпрацю», та від імені всіх військовослужбовців Печерського району виразив слова вдячності за підтримку та допомогу Національній Гвардії України.

Під час апаратної наради присутні заслухали звіт начальника відділу економіки Світлани Снєжко «Про виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку міста Києва у 2015 році».

Сергій Мартинчук зауважив, що всі керівники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації повинні забезпечити неухильне виконання завдань, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2016 рік, зосередити особливу увагу на вирішенні проблемних питань соціально-економічного розвитку та підвищенні ефективності роботи господарського комплексу та всіх служб району. Також, проводити систематичний аналіз виконання доходної частини бюджету міста Києва на території Печерського району.

Друге питання порядку денного наради – опрацювання звернень громадян, що надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва 1551», начальник відділу контролю Валентина Щербич навела статистику основних питань, що порушують мешканці у своїх зверненнях. Сергій Мартинчук доручив негайно опрацювати всі звернення і за результатами проінформувати його особисто.

Також, під час апаратної наради порушені питання щодо якості виконання робіт з благоустрою території району. Крім того, Сергій Мартинчук доручив управлінню житлово-комунального господарства та будівництва забезпечити роботу з виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку м. Києва в частині капітальних вкладень та капітальних ремонтів та продовжити роботу із мешканцями району по створенню ОСББ.

Перейти до спискуВерсiя для друку