Головна  →  Новини  →  16 лютого 2016

Учні Печерського району гостинно прийняли французьку делегацію

Учні Печерського району гостинно прийняли французьку делегацію

16 лютого 2016 року до спеціалізованої школи №89 Печерського району міста Києва прибула французька делегація з міста-побратима Печерського району міста Санліс. Фотозвіт.

Представники Печерської РДА, а саме заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Невмержицький, начальник управління освіти та інноваційного розвитку райдержадміністрації Тетяна Копил та директор школи №89 Олена Саратова гостинно зустріли іноземних гостей, провели екскурсію по школі та показали класи, у яких навчаються школярі.

За українським звичаєм, гостей зустрічали хлібом та сіллю, учні школи були обтягнені  у вишиванки. З самого початку зустрічі французькі громадяни занурились в українську атмосферу.

Французькі гості мали змогу поспілкуватися з учнями та вчителями школи, найбільше їх цікавила методика викладання французької та інших іноземних мов, робота гуртків, спортивних секцій та психолога.

Представники французької делегації були приємно вражені рівнем знань учнів французької мови. Слід зазначити, що у школі вивчається три іноземні мови (англійська, німецька, французька). Учні мали можливість попрактикуватись у володінні французькою мовою.

Після екскурсії школою, на гостей чекала концертна програма за участю талановитих школярів. 

Перейти до спискуВерсiя для друку