Головна  →  Новини  →  15 лютого 2016

Двом онкохворим дітям безкоштовно відновлять щелепу завдяки небайдужості влади та міжнародної спільноти

Двом онкохворим дітям безкоштовно відновлять щелепу завдяки небайдужості влади та міжнародної спільноти

15 лютого 2016 року в рамках міжнародного співробітництва представник Президента України в Печерському районі міста Києва Сергій Мартинчук взяв участь в офіційній передачі унікальних індивідуальних імплантатів, виготовлених за новітньою 3-D технологією в США (вартістю близько 100 000 євро), для проведення операції з реконструкції та відновлення щелепи у двох дітей з Одеської та Хмельницької областей. Фотозвіт.

Передачу імплантатів, а також новітніх хірургічних інструментів та професійного спеціалізованого фотоапарату для зняття процесу операції і подальшої реабілітації, здійснили представники Rotary Club – кваліфіковані хірурги з Бразилії.

Передача здійснилася в рамках програми «Впровадження новітніх технологій в хірургічному лікуванні дітей із захворюванням щелепно-лицевої ділянки» та міжнародного співробітництва Печерської райдержадміністрації з містом Санліс (Франція), Rotary Club (Бразилія) та Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця разом із Дитячою клінічною лікарнею №7 Печерського району м. Києва.

Окрім передачі імплантатів з хірургічним обладнанням, із числа представників делегації, професор Центру щелепно-лицевої хірургії Бразилії Сауль Богрес разом із колективом лікарів Дитячої лікарні №7 проведуть цієї неділі унікальні операції двом дітям, що мають патологію щелепи. Весь процес операції буде зафіксований на відео- та фотоматеріали. Результати операції будуть презентовані на Всеукраїнському рівні.

У заході також взяли участь:

-         представники адміністрації Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця;

-         представники кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії дитячого віку Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця;

-         адміністрація Дитячої клінічної лікарні №7 Печерського району м. Києва;

-         лікарі-стоматологи;

-         PEDRON Elizabeth – президент Rotary Club, доктор біології;

-         CLEROUT AUDEBRAND Michel, член комітету Rotary Club;

-         GARRET Jacqueline – почесний член Rotary Club;

-         Dr CASSAN Christophe – член Rotary Club, директор шпиталю;

-         M-m CASSAN – дружина, член Rotary Club;

-         TROUVE  Patricia, – член Rotary Club, суддя арбітражного суду;

-         TROUVE  Alain – член Rotary Club м. Санліс, консультант зі створення парків розваг (директор парку «Астерікс»);

-         AMIAUD  Violette – член Rotary Club, голова комітету «Побратимства Україна – Франція»;

-         AMIAUD  Jean-Paul – член Rotary Club м. Санліс.

Перейти до спискуВерсiя для друку