Головна  →  Новини  →  15 лютого 2016

Звернення голови Печерської райдержадміністрації з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Звернення голови Печерської райдержадміністрації з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні воїни інтернаціоналісти,
ветерани бойових дій на території інших держав!

15 лютого український народ відзначає День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 27-у річницю виведення військ з Афганістану.

Щорічно в цей день ми віддаємо глибоку шану усім тим, кому судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

Схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру. Ми завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся.

Подвиги учасників бойових дій – це правда історії. Самопожертва та героїзм, виявлені ними під час виконання військового обов'язку, є прикладом служіння Батьківщині та справжнього патріотизму.

Воїни-інтернаціоналісти і сьогодні займають активну позицію у суспільно-політичному житті країни, беруть участь у  бойових діях на Сході України, професійній підготовці військових підрозділів, волонтерській діяльності.

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Переконаний, що Ваш досвід, високі моральні якості, активна громадянська позиція, професіоналізм й надалі служитимуть ствердженню миру і злагоди на нашій благодатній землі.

Від усього серця бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, бадьорості, родинного затишку, благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

Низький уклін батькам і матерям, які виховали синів-героїв.

Слава Україні!

Перейти до спискуВерсiя для друку