КМДА Київська міська державна адміністрація


11 лютого 2016

Звернутися до голови Печерської райдержадміністрації можна через цілодобовий чат у месенджері «Viber»

Звернутися до голови Печерської райдержадміністрації можна через цілодобовий чат у месенджері «Viber»

Відтепер печеряни зможуть особисто звернутися до голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука через створену мобільну групу в популярному месенджері «Viber».

«Фактично я створив для своїх мешканців цілодобову і оперативну «гарячу лінію» використовуючи свій мобільний номер телефону в месенджері «Viber», за допомогою якої печеряни зможуть залишати свої звернення з описом конкретної проблеми або побажання, додавати фото - та відеоматеріали. Всі звернення я буду розглядати особисто та гарантую миттєву реакцію і зворотній зв’язок», - повідомив Сергій Мартинчук.

Також, представник Президента України у Печерському районі міста Києва повідомив, що це вже не перший досвід створення інтерактивних проектів для зворотних зв’язків із жителями Печерського району.

Нагадаємо, що в соціальній мережі «Facebook» створена офіційна сторінка Печерської районної в місті Києві державної адміністрації», на якій розміщена інформація про діяльність райдержадміністрації, про заходи та події, що відбуваються на території району та інше.

Також, в мережі Instagram діє акаунт очільника Печерського району (@sergey_martynchuk), через який Сергій Мартинчук нещодавно оголосив флешмоб: «Оціни роботу комунальних служб з прибирання снігу у центрі Києва».

Для того, щоб приєднатися до публічного чату в месенджері «Viber», необхідно залишити повідомлення на офіційній сторінці Печерської РДА в соціальній мережі «Facebook» (https://www.facebook.com/pechersk.gov.ua/) із зазначенням свого мобільного номеру телефону та фактичного місця проживання, а також можна залишити своє повідомлення або коментар в акаунті голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука в мережі Instagram (@sergey_martynchuk).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.