Головна  →  Новини  →  27 січня 2016

Сергій Мартинчук підвів підсумки з прибирання снігу та надав ряд нових доручень

Сергій Мартинчук підвів підсумки з прибирання снігу та надав ряд нових доручень

Сьогодні, 27 січня, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук провів засідання районного штабу з організації роботи господарства району в осінньо-зимовий період та координації діяльності служб району. Фотозвіт.

У засіданні також взяли участь в.о. першого заступника голови Володимир Попов, заступник голови Анатолій Невмержицький, в.о. директора КП «Керуюча компанія» Сергій Лавриненко, в.о. начальника управління ЖКГ та будівництва Олена Григор’єва, депутат Київської міської ради Ярослав Діденко та інші керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під час засідання штабу директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» звітував про проведену роботу по очищенню від снігу доріг, прибудинкових територій та тротуарів в житловому фонді та бюджетних установах, про організацію роботи для очищення покрівель від бурульок, снігу та накрижень, про стан відключення житлових будинків від гарячого водопостачання та централізованого опалення внаслідок аварійних пошкоджень, про стан обладнання LED-світильниками житлових будинків комунальної форми власності та про стан обслуговування житлових будинків й прибудинкових територій.

У свою чергу, очільник Печерського району доручив керівникам комунальних служб приділяти особливу увагу своєчасному очищенню покрівель будинків від бурульок та снігу, також доручив забезпечити прибирання територій від снігу, зокрема, очищати тротуари, майданчики на зупинках міського пасажирського транспорту, сходи в підземні переходи, входи до метрополітену, під’їзди до лікарень і навчальних закладів та інше.

Перейти до спискуВерсiя для друку