Головна  →  Новини  →  31 грудня 2015

Сергій Мартинчук привітав актив громадських організацій Печерська з Новорічними та Різдвяними Святами

Сергій Мартинчук привітав актив громадських організацій Печерська з Новорічними та Різдвяними Святами

30 грудня відбулась святкова зустріч голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з представниками громадських організацій району, що отримували фінансову підтримку з бюджету м. Києва у 2015 році, зокрема представниками Громадської ради,громадських організацій, які є членами комісій при Печерській РДА,а також представниками органів самоорганізації населення Печерського району. Фотозвіт.

У своєму привітанні Сергій Мартинчук подякував усім присутнім за плідну співпрацю при розгляді важливих для життя району питань, направлених на його розвиток.

Серед іншого, очільник представницької влади району наголосив, що час і ситуація вимагають працювати разом, спільно обговорювати проблемні питання й визначати напрями спільної роботи влади та громадських організацій задля розвитку району та захисту інтересів громадян.

В свою чергу лідери громадських організацій висловили слова вдячності голові Печерської РДА за віддану роботу,за небайдужість та за високий професіоналізм.

У святковій програмі на гостей чекали музичні привітання від представників музичної школи №9, а у виконанні гурту сопілкарів клубу за місцем проживання «Молоді серця» прозвучали відомі українські народні пісні.

На завершення зустрічі Сергій Мартинчук ще раз привітав присутніх з наступаючими Новорічними та Різдвяними Святами та вручив солодкі подарунки. 

Перейти до спискуВерсiя для друку