Головна  →  Новини  →  18 грудня 2015

У Києві на свята відкриється справжнє Олімпійське Містечко

У Києві на свята відкриється справжнє Олімпійське Містечко

                                                                                                Зимовий Київ приготував багато сюрпризів                                                                                                 для великих і маленьких любителів різдвяних                                                                                                  чудес. І якщо ви хочете застати їх всі в одному                                                                                                           місці - ласкаво просимо до Святкового Олімпійського                                                                                                 Містечка!

У суботу, 19 грудня, о 19:00 під патронатом голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука відбудеться урочисте відкриття Святкового Олімпійського Містечка та запалення чепурної Центральної районної ялинки.

У програмі урочистої церемонії відкриття заплановано:

-        офіційне відкриття площадки ковзанки за участю відомих фігуристів та спортсменів;

-        парад спортсменів із зимових олімпійських видів спорту;

-        святкова концертна програма та багато чого іншого.

Де буде працювати на Новорічні та Різдвяні свята Олімпійське Містечко?

Троїцька площа (площа перед НСК «Олімпійський»).

Чому саме там?

Для киян та гостей столиці пропонується каток, атракціони, велика кількість розваг, зручне розташування, підземний паркінг.

Що чекає на відвідувачів в Олімпійському Містечку?

Справжній новорічний ярмарок з усіма можливими зимовими розвагами на будь-який смак і вік засяє в самому центрі Києва, біля НСК «Олімпійський». Починаючи з 19 грудня і протягом усіх свят киян та гостей міста очікують святкові вистави і тематичні вечірки, змагання, атракціони - і звичайно, сувеніри, подарунки та частування.

Неможливо уявити зимове свято без катка, та й не потрібно - тут він буде, і ще який! Великий крижаний простір під відкритим небом, з аніматорами, майстер-класами з катання для всіх бажаючих, безкоштовної дитячої хокейної академією та школою фігурного катання і вечірнім льодовим диско-шоу. А якщо катка мало - гостей чекає луна-парк атракціонів. Всього й не перелічити - краще прийти на ярмарок самому (а ще краще - з сім'єю або друзями) і на місці вибрати розваги до душі.

Не дивлячись на велику кількість снігу і льоду, мерзнути не доведеться: смачні ароматні чаї, кава і глінтвейн на фуд-корті зігріють будь-якого навіть після кількох годин на ковзанці. Новорічний фестиваль вуличної їжі вразить гурманів кількістю різноманітних страв - від барбекю до традиційних солодощів.

І звичайно, який же Новий Рік без яскравої ялинки, що блищить міріадами вогнів! Біля зеленої красуні під час свят планується щоденна дитяча розважальна програма з безліччю конкурсів та призів.

Звичайно, одного дня явно не вистачить, щоб насолодитися зимовою казкою на повну котушку. На щастя, свято триватиме до кінця січня 2016 року, так що не пропустіть можливість порадувати близьких і відчути справжній дитячий захват від новорічного дива!

Більш детальна інформація про Олімпійське Містечко на офіційній сторінці проекту: sportvillage.com.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку