Головна  →  Новини  →  7 грудня 2015

Сергій Мартинчук відвідав Миколаїв, де на вірність народу прийняло присягу 346 новобранців

Сергій Мартинчук відвідав Миколаїв, де на вірність народу прийняло присягу 346 новобранців

У неділю, 6 грудня, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук, під час робочої поїздки до міста Миколаїв, урочисто привітав військовослужбовців 198 Навчального центру Військово-Морських Сил ЗСУ з Днем Збройних Сил України. Фотозвіт.

Цього ж дня, в Миколаєві на вірність українському народу склали присягу 346 військовослужбовців строкової військової служби, які будуть служити в берегових та морських частинах Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Очільник Печерського району Сергій Мартинчук, який здійснює шефство над Навчальним центром Військово-Морських Сил Збройних Сил України згідно до Указу Президента України від 27.10.2010 №918/2010, взяв участь в урочистому заході з нагоди складання новобранцями присяги.

За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Збройних Сил України Сергій Мартинчук нагородив подяками Печерської РДА особовий склад Навчального центру та від імені небайдужих киян, за вірність своїй державі, урочисто вручив військовослужбовцям сучасний телевізор.

Наприкінці, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук відвідав Кафедральний собор ікони Касперівської Божої Матері , де помолився за українських військовослужбовців та за душі тих воїнів, які віддали своє життя за мир і незалежність в нашій країні.

Перейти до спискуВерсiя для друку