КМДА Київська міська державна адміністрація


18 листопада 2015

На випадок екстремально-низьких температур на Печерську відкриється 5 цілодобових пунктів обігріву

На випадок екстремально-низьких температур на Печерську відкриється 5 цілодобових пунктів обігріву

«Від впливу екстремально-низьких температур навколишнього середовища та на випадок будь-яких надзвичайних ситуацій на території Печерського районі буде відкрито 5 цілодобових пунктів обігріву для громадян», - повідомив голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук під час проведення засідання штабу з організації роботи господарства району. Фотозвіт.

З метою запобігання переохолодженню громадян при суттєвому зниженні температури повітря, цілодобові пункти обігріву запрацюють в приміщеннях житлово-експлуатаційних дільниць КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» за адресами:

-         вул. Басейна, 5а;

-         бульв. Дружби народів, 30/1;

-         бульв. Марії Приймаченко, 3;

-         вул. Левандовська, 5а.

А також, буде відкрито пункт обігріву у приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району по бульвару Дружби Народів, 32-А.

«По-перше, ми повинні піклуватися та захищати тих осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах. Із виникненням необхідності, служби Печерського району нададуть змогу громадянам завітати до пункту обігріву та випити гарячого чаю», - відмітив Сергій Мартинчук.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.